ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ:ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗΣ

Ελλάδα

Αλ. Τσίπρας: Να χτίσουμε μαζί το όραμα μιας χώρας σύγχρονης, ελεύθερης, προοδευτικής και δίκαιης

 

 

Περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βοιωτία

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε περιοδεία στο νομό Βοιωτίας, στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τη Λιβαδειά.

Εισήγηση στη συζήτηση με τους πολίτες στη Λιβαδειά. #ΣΥΡΙΖΑ #isyriza #Βοιωτία #Λιβαδεια

 

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια παλινόρθωση ενός νεοσυντηρητισμού, ενός αυταρχικού κράτους που θυμίζει στους παλιότερους το κράτος της δεξιάς. Η επίθεση στο επίπεδο των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων πρέπει να αντιμετωπιστεί ως επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία. 

 

Στη συνέχεια βρέθηκε στον Ορχομενό και τη Θήβα, όπου συμμετείχε σε ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

 

Εισήγηση στην ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στη Θήβα. #ΣΥΡΙΖΑ #isyriza #Βοιωτια #Θήβα

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλουμε να οικοδομήσουμε δεν θα είναι τα στελέχη, οι βουλευτές και η ηγεσία, αλλά οι ίδιοι οι πολίτες. Όσο πιο πολλοί τόσο πιο δυνατή θα είναι η προοδευτική φωνή της δημοκρατικής παράταξης στον τόπο μας. Για να χτίσουμε μαζί το όραμα για μια χώρα σύγχρονη και δίκαιη, που θα βρεθεί ξανά στη σωστή πλευρά της Ιστορίας.

 

Στο περιθώριο της επίσκεψής του ο Αλέξης Τσίπρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *