ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ:ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Ελλάδα

Κυρίες και κύριοι Βουλευτές, σήμερα συζητάμε το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Ωστόσο, με όσα συμβαίνουν γύρω μας τις τελευταίες μέρες, η έννοια της ασφάλειας, στην ευρύτερη, όμως, διάστασή της, καθίσταται κρίσιμη και ουσιαστική, καθίσταται και το μεγάλο ζητούμενο για κάθε Έλληνα πολίτη.
Κι αν δεν κάνω λάθος, κυρίες και κύριοι της κυβερνητικής πλειοψηφίας, εσείς ήσασταν που υποτίθεται ότι θα φέρνατε στη χώρα την τάξη και την ασφάλεια. Αυτό λέγατε. Όμως, σήμερα έχετε οδηγήσει τη χώρα στα πρόθυρα του χάους και σε μία κατάσταση γενικευμένης ανασφάλειας, με τις ιδεοληπτικές εμμονές σας, με τον αυταρχισμό και την αλαζονεία σας και με την πρωτοφανή διαχειριστική σας ανικανότητα. Παράγετε περισσότερη ανασφάλεια και φόβο από όση μπορεί ο μέσος Έλληνας πολίτης να καταναλώσει.
Έχετε, βεβαίως, θυσιάσει τα πάντα στον βωμό της επικοινωνίας. Νομίζετε ότι μπορεί κανείς να κυβερνά μία χώρα κι έναν λαό χωρίς σχέδιο για τα μείζονα προβλήματα, παρά μονάχα με αλαζονεία και αυταρχισμό, αρκεί να έχει καλό επικοινωνιακό επιτελείο και στήριξη από τα μέσα ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *