ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ:ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ελλάδα

Όπως είχε ανακοινώσει τη Δεύτερα, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης ανέλαβε τη πρωτοβουλία και διοργάνωσε σήμερα τηλε-διάσκεψη σχετικά με την αναζήτηση ικανοποιητικών λύσεων στο τομέα τουρισμού με επίκεντρο τη Π.Ε. Καβάλας.

 

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ελευθερούπολης Φίλλιπος Αναστασιάδης, ο Δήμαρχος Χρυσούπολης Σάββας Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας και αρμόδιος για θέματα του Τουρισμού Κώστας Πεφάνης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας Θεόδωρος Χατζηχρήστου, ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Καβάλας Αντώνης Μιτζάλης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Βασίλης Λεμονίδης και ο Εκπρόσωπος των Τουριστικών Πρακτόρων Καβάλας Παναγιώτης Κουτσόγλου.

 

Η συζήτηση, αν και αρκετά εκτενής, αποδείχτηκε γόνιμη και κάλυψε τις περισσότερες, αν όχι όλες, τις πτυχές του προβλήματος που έχει προκύψει σχετικά με τον τουρισμό σε τοπικό αλλά και σε ευρύτερο επίπεδο. Κεντρικό θέμα της συζήτησης, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν το πώς θα γίνει εφικτή η προβολή της Π.Ε. Καβάλας ως ενός τουριστικού προορισμού με αυξημένες εγγυήσεις ασφάλειας. Σχετικά με αυτό το θέμα, ο Γιάννης Πασχαλίδης διαβεβαίωσε πως ήδη έχει καταθέσει πρόταση σε τοπικούς ερευνητικούς φορείς, προκειμένου να διασφαλισθεί η εφαρμογή μιας πρωτοπόρας συνολικής λύσης που να προσιδιάζει στα χαρακτηριστικά της Π.Ε. Καβάλας.

 

Τέλος, ο Βουλευτής θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους αποδέχτηκαν την πρόσκληση του, αλλά και για τις εξαιρετικά ακριβείς προτάσεις που κατέθεσαν. Έχοντας πλέον συγκεντρώσει όλες τις προτάσεις που κατατέθηκαν κατά τη σημερινή τηλε-διάσκεψη, αλλά και αυτή της Δευτέρας, ο Γιάννης Πασχαλίδης θα επικεντρώσει τις προσπάθειες του σε κεντρικό επίπεδο. Θα επικοινωνήσει με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, με τον οποίο διατηρεί ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, και θα μεταφέρει το πρόβλημα, αλλά και τις πολύ εμπεριστατωμένες προτάσεις των επαγγελματιών της Π.Ε Καβάλας.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης είναι πεπεισμένος πως οι ενέργειες του σε συνδυασμό με τον γενικότερο σχεδιασμό της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη θα καλυτερεύσουν άμεσα τις συνθήκες μέσα στις οποίες καλούνται να εργαστούν οι επαγγελματίες του τουρισμού της Π.Ε. Καβάλας.

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτη ΠΕ Καβάλας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *