ΤΣΙΠΡΑΣ:Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΛΑΘΗ

Ελλάδα

Τσιπρας: Η κυβέρνηση να αποζημιώσει τους λιανεμπόρους για τα δικά της λάθη

Αλ. Τσίπρας:  Η κυβέρνηση να αποζημιώσει τους λιανεμπόρους για τα δικά της λάθη

 

 

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για το μη άνοιγμα του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη

Πριν δύο μέρες ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή πανηγύριζε για την επιτυχή διαχείριση της πανδημίας και μας διαβεβαίωνε ότι έχει σχέδιο για το σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας.
Σε 24 ώρες επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση όχι μόνο δεν έχει σχέδιο, αλλά έχει χάσει απολύτως τον έλεγχο.
Αφού προανήγγειλαν το άνοιγμα του λιανεμπορίου «με σχέδιο» την Παρασκευή, το ακύρωσαν το Σάββατο για τη Θεσσαλονίκη, την Αχαΐα και την Κοζάνη.
Τι άλλαξε μέσα σε λίγες ώρες; Απολύτως τίποτα.
Γνώριζαν τον αριθμό των κρουσμάτων, γνώριζαν την επιδημιολογική εικόνα.
Κάθε μέρα που περνά ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει όχι μόνο πως ηγείται μίας κυβέρνησης αχρήστων. Αλλά και ότι έχει μετατρέψει τους επιστήμονες σε ασπίδα, για να τους χρεώνει όλες τις ασυναρτησίες, τις αντιφάσεις και τις παλινωδίες του που στοιχίζουν στη χώρα.
Για αυτό το λόγο και δεν δίνει τα πρακτικά των συνεδριάσεων στη δημοσιότητα, όπως τον καλούμε εδώ και έναν χρόνο.
Η οργή του κόσμου, των εργαζομένων που βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα αθρόων απολύσεων, των καταστηματαρχών που παρά τα σωρευμένα χρέη ξόδεψαν από το υστέρημά τους για να προετοιμάσουν το άνοιγμα των μαγαζιών τους, είναι εύλογη.
Το ελάχιστο που έχει να κάνει μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να διαχειριστεί τίποτα πια, είναι να τους αποζημιώσει για τα δικά της εγκληματικά λάθη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *