ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΓΚΑ:ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ/ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ

Πολιτική

                              Θέσεις και Αντιθέσεις                                            

Εμβολιασμοί               

Κύριε πρωθυπουργέ.

Ψήφισμα υπ’ αριθμό. 2361 με τίτλο «Εμβόλια COVID-19  απορρίπτει κάθε έννοια επιβολής του εμβολιασμού, ακόμη και με τη μορφή διακρίσεων των μη-εμβολιασμένων στην καθημερινότητα. Στην παράγραφο 7.3.1 του ψηφίσματος αναφέρεται ότι από τα 47 κράτη μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης και τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης,, θα απαιτηθεί να διασφαλίσουν, ότι «οι πολίτες θα ενημερωθούν, ότι οι εμβολιασμοί δεν είναι υποχρεωτικοί και ότι κανείς δεν μπορεί να υποχρεωθεί πολιτικά  κοινωνικά, ή με οιονδήποτε άλλο τρόπο να εμβολιασθεί, εάν δεν το επιθυμεί ο ίδιος».

Κύριε πρωθυπουργέ.

Ο υπερβάλλων ζήλος που  επιδεικνύετε   ως  εκτελεστικό υποτακτικό όργανο των δυναστών ευρωπαίων και ολιγαρχών , έχει  ως αντίκτυπο στην  ελληνική κοινωνία και στην  χώρα γενικότερα .Δεν μπορείτε  με πλάγιους και αθέμιτους τρόπους να εκβιάζετε τον Έλληνα,  να τον οδηγείτε παρά την θέληση του σε μαζικούς εμβολιασμούς, στο όνομα της υποτιθέμενης ανοσίας.

Κύριε πρωθυπουργέ

Δεν είναι δυνατόν να οδηγείτε με αυτές της πρακτικές στον πιθανό διαχωρισμό  των Ελλήνων σε δυο αντιμαχόμενες παρατάξεις, ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ. Είναι πρακτικές που ανήκουν στο παρελθόν ,με τα γνωστά αποτελέσματα  ( των μπλε και πράσινων καφενείων, κ.τ.λ.) Είναι πάλι η ιδία συνταγή και πρακτική με την ιδία φρασεολογία,( ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ,  λείπει   το  μπλέ   διαβατήριο). Δεν είναι δυνατόν με διάφορα τεχνάσματα όπως προσλήψεις μόνο σε εμβολιασμένους ,όπως οι χώροι  εστίασης   θα δέχονται στους εσωτερικούς  χώρους μόνο εμβολιασμένους και ότι  άλλο μπορεί να φανταστεί ένας αρρωστημένος  εγκέφαλος.

Κύριε πρωθυπουργέ

Αν τον υπερβάλλοντα ζήλο που επιδεικνύετε για τα εμβόλια και της φαρμακευτικές εταιρίες, τον χρησιμοποιούσατε για την επίλυση των προβλημάτων της χώρας μας και την ανόρθωση του φρονήματος του Έλληνα, να είστε σίγουρος ότι  θα ζούσαμε σήμερα σε μια άλλη Ελλάδα ,στην Ελλάδα που μας παρέδωσαν  οι προγονοί μας και όχι στα αζήτητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

 Επικεντρωθείτε στα φλέγονται  θέματα της καθημερινότητας του ΕΛΛΗΝΑ  στο κάτω  κάτω της γραφής από αυτόν εκλέγεσθε και εν ονόματι αυτού  λειτουργείτε.  Επικεντρωθείτε στα Εθνικά μας θέματα που βρίσκονται στο χείλος της αβύσσου πριν είναι αργά και σας γράψει η ιστορία με μελανά χρώματα.

Αφήστε το ένστικτο του Έλληνα που είναι αλάνθαστο να λειτουργήσει  και μην προσπαθείτε να επιβάλλετε με ότι μέσο διαθέτεται τις απαιτήσεις  δυναστών  και των αφεντικών. Μην προσπαθείτε να αποδείξετε στους κατοχικούς δυνάστες της χώρας μου, ότι είστε η καλύτερη    ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ.   

   

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΒΟΡΕΙΑΣ ΛΕΓΚΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *