ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ:ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ

Πολιτική

 

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη για το πολύ σημαντικό ζήτημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Καβάλας – Πρίνου.

 

Ο Βουλευτής επανέλαβε για άλλη μια φορά τη σημαντικότητα της γραμμής αυτής για τους πολίτες, κατοίκους ή μη του νησιού, καθώς και για τους επαγγελματίες της Π.Ε. Καβάλας. Επίσης, μετέφερε στον Υπουργό και τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στη τοπική κοινωνία η μη ικανοποιητική συγκοινωνία μεταξύ Καβάλας και Πρίνου. Ο Υπουργός άκουσε με προσοχή το πρόβλημα, διαπίστωσε την ανάγκη να αποκατασταθεί η γραμμή Καβάλας – Πρίνου, λαμβάνοντας υπόψη όσα του μετέφερε ο Βουλευτής, και τον διαβεβαίωσε πως αυτό θα γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δηλώνει: «Ο κόσμος της Θάσου και της Καβάλας γνωρίζει πολύ καλά τις συνεχείς προσπάθειες μου για τη διατήρηση της γραμμής Καβάλας-Πρίνου, και τότε και τώρα! Ευχαριστώ τον Υπουργό Ιωάννη Πλακιωτάκη που ανταποκρίνεται θετικά σε μια πάγια ανάγκη των πολιτών της Π.Ε. Καβάλας».

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *