ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΟΥΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ

Πολιτική
ρες 
ℹ ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Συγχαρητήρια δήλωση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για την εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη στην προεδρία της ΕΠΟ.
————————–
«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Θοδωρή Ζαγοράκη για την πανηγυρική εκλογή του στην προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Ο Θοδωρής υπηρέτησε με πάθος τόσο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ως ποδοσφαιριστής της Δόξας Λυδίας, όσο και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, καθώς υπήρξε ηγετική φυσιογνωμία στον ΑΟΚ, την περίοδο 1988-1992, στους δυο δικεφάλους, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στην ιταλική Μπολόνια και στην αγγλική Λέστερ.
Το ίδιο σημαντικό για την εκτέλεση των νέων καθηκόντων του αναμένεται να αποδειχτεί και το πέρασμα του από την προεδρία του δικεφάλου του βορρά, για μια περίπου πενταετία.
Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας στο Euro 2004, με το κύρος, τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάκαμψη του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Εύχομαι στον συντοπίτη μας νέο πρόεδρο της ΕΠΟ κάθε επιτυχία στο, ομολογουμένως, δύσκολο έργο του».
————————–
🟦
Δήμος Καβάλας – Municipality of Kavala

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *