ΚΡΙΤΩΝ ΑΡΣΕΝΗΣ:ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ COLA ΥΓΙΕΙΝΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΛΑΔΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΗ ΦΕ ΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΕ

Πολιτική
 
 
 
Επίκαρη Ερώτηση το Nutri-Score, την υποχρεωτική ετικέτα στα τρόφιμα που βγάζει την Cola υγιεινότερη από το έξτρα παρθένο λάδι, το μέλι και τη φέτα.
 
 
 
Ξεχάστε ό,τι ξέρατε. Η Cola είναι πιο υγιεινή από το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, ακόμη και από το βιολογικό, πόσο μάλλον από τη φέτα Π.Ο.Π.
Με βάση το Nutri-Score που ξεκίνησε από την Γαλλία και πλέον εφαρμόζεται σε Βέλγιο, Γερμανία και εθελοντικά σε Ισπανία και Πορτογαλία, το λάδι στα ράφια των καταστημάτων θα έχει μπροστα στην ετικέτα ένα χρωματιστό C, Γ δηλαδή, και δίπλα του θα φιγουράρει η Cola με το Β. Α είναι το πιο υγιεινό και Ε το λιγότερο.
Με βάση το πόσο λιπαρό είναι ένα φυσικό τρόφιμο, πόσο αλάτι ή σάκχαρα έχει, κρίνεται λιγότερο υγιεινό από συνθετικά τρόφιμα! Το ανεπεξέργαστο μέλι που δεν γνωρίζουμε ακόμη όλα τα οφέλη του για τον οργανισμό, κρίνεται λιγότερο υγιεινό από προϊόντα με συντηρητικά. Πιο μεγάλη παραπλάνηση καταναλωτή δεν νοείται. Να το πω απλά. Με βάση το nutri-score, που ετοιμάζουν να περάσουν στην αναθεωρημένη ευρωπαϊκή οδηγία σήμανσης τροφίμων, η μεσογειακή διατροφή είναι ανθυγιεινή. Τα φυσικά τρόφιμα επικίνδυνα. Τα συνθετικά, τα μόνα πραγματικά ασφαλή.
Κατέθεσα επίκαιρη ερώτηση στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, καλώντας τον να έρθει στην Βουλή και να απαντήσει για όσα έπρεπε να είχαν γίνει χθες και όσο σκοπεύει να κάνει άμεσα για να αποτρέψει την καταστροφή της γεωργίας μας και κτηνοτροφίας μας αλλά και την εξαπάτηση των πολιτών. https://bit.ly/3sRI9xH
Στείλτε μου και τις δικές σας ερωτήσεις και δείτε τη συζήτηση ζωντανά, την Δευτέρα 12 Απριλίου στις 3μμ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *