ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ : ΓΙΑ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Πολιτική

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ: ΓΙΑ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
Ο κ. Παππάς στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη για τα σχέδια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης τόνισε ότι «Δε νομίζω ότι χρειάζεται να ψάξει κανείς πολύ. Αρκεί να ψάξει και να δει τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και τις «προφητείες» περί πτώσης της κυβέρνησης και τη «ρετσέτα» της χούντας που δοκίμασε ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας να μας προσάψει».

Ενώ αναφέρθηκε «Και σε κάποιες άλλες κινήσεις που είναι ανεξήγητες. Όταν έρχεται ένας βουλευτής και τη μια ημέρα χειροκροτεί με χέρια και με πόδια τον πρωθυπουργό και το επόμενο πρωί ανεξαρτητοποιείται για ένα θέμα που το κόμμα του έχει πει ότι δε θα ψηφίσει τη συμφωνία για το Μακεδονικό…», «Συμποσούνται πολλά ανεξήγητα, ο κόσμος έχει καταλάβει…». «Και έχει καταλάβει ότι το σχέδιο αυτό θα πέσει στο κενό, η χώρα ανακάμπτει και αυτή την πορεία θέλουν να ανακόψουν μόνο όσοι έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα και αισθάνονται ότι το πολιτικό και επιχειρηματικό τους μέλλον σε μια χώρα με ομαλότητα θα κινδυνεύσει…».

Ο υπουργός τόνισε ότι: «Βλέπουμε πάρα πολύ συγκεκριμένα κέντρα να υπηρετούν επιχειρηματικές ατζέντες με τρόπο απροκάλυπτο. Και αυτό τους δημιουργεί πρόβλημα. Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως είναι δυνατόν η κ. Γεννηματά να παίρνει τέτοια θέση σε σχέση με το Μακεδονικό τη στιγμή που και η πλειοψηφία του Πολιτικού της Συμβουλίου και όλοι οι εταίροι της στο ευρωπαϊκό σοσιαλιστικό κόμμα χαιρετίζουν τη συμφωνία; Συμπληρώνεται ένα παζλ που κάνει πολύ ευδιάκριτο το τι συμβαίνει…». «Λέω για να είμαι διπλωματικός και μετρημένος ότι είναι πολιτικά ανεξήγητη με πολιτικούς όρους αυτή τη στάση…».

Για το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Παππάς επισήμανε ότι «Η ΝΔ έχει ένα πολιτικό πρόγραμμα σκληρά μνημονιακό το οποίο υπό ομαλές συνθήκες δε μπορεί να επιβληθεί». «Έχει βγει τεχνητό οφσάιντ και πέρα από το ΔΝΤ, πίσω από τις γραμμές άμυνας ακόμη και από το Ταμείο που είναι ένας από τους πιο σκληρούς εταίρους…» ότι «Χωρίς την απειλή της χρεοκοπίας και ενός νέου Μνημονίου η ΝΔ δε μπορεί να σταθεί», «Γι’ αυτό θέλει τον κόσμο φοβισμένο και μπαίνει σε εκστρατεία φόβου είτε σε σχέση με την οικονομία είτε σε σχέση με την υπόθεση του Μακεδονικού».

Για την κυβερνητική συνοχή ο υπουργός σημείωσε «Είμαστε συμπαγείς, προχωρούμε και έχουμε σχέδια και για την επόμενη τετραετία» και πως «Ο στόχος της διεύρυνσης του φάσματος των δυνάμεων που στηρίζουν την κυβέρνηση είναι στόχος διαρκής, θεμιτός και αυτονόητος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *