ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ:ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗ;

Πολιτική

Και ενώ οι πολίτες ζουν στους ρυθμούς της καραντίνας, με την απαγόρευση οποιωνδήποτε εκδηλώσεων, κοινωνικών και μη, σε όλη τη χώρα, η Ελληνική Κυβέρνηση συνεχίζει να έχει τα δικά της μέτρα και σταθμά απέναντι σε αυτό που μας έχει επιβάλει να ζούμε όλοι για να καλύψει τις δικές της υποχρεώσεις (αύξηση κλινών ΜΕΘ, έγκαιρη προμήθεια εμβολίων, εμβολιασμοί ευπαθών ομάδων κι όχι ημέτερων κ.λπ.).

Αυτή τη φορά, εξαίρεση δεν ήταν το μότο κρος ή το κορονογεύμα σε ελληνικό νησί από τον Πρωθυπουργό, αλλά βάφτιση στην οποία νονός ήταν ο Υπουργός Ανάπτυξης. Τέτοιες ενέργειες είναι δείγμα αλαζονείας της εξουσίας, τη ίδια στιγμή που τα μέτρα «προστασίας» μας από τον κορονοϊό επιβάλλονται με τέτοια σκληρότητα και αυστηρότητα με αποτέλεσμα τα παρεπόμενα που ζήσαμε μόλις πριν λίγες μέρες με διαμαρτυρίες σε όλη τη χώρα, αυξάνοντας τα δείγματα γραφής της Κυβέρνησης. 

Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ τονίζουμε ότι οι πολίτες της χώρας είναι ίσοι απέναντι σε κάθε Νόμο, Προεδρικό Διάταγμα ή οτιδήποτε ψηφίζεται από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, και κανένας εκπρόσωπος του ελληνικού λαού δεν πρέπει να εξαιρείται.

Σε αυτή τη χώρα, με όλα αυτά που δεν τηρούν τα στελέχη της Κυβέρνησης, κοντεύουν να ξεχάσουν και τα ίδια τους λόγους για τους οποίους τα ψήφισαν και μας τα επέβαλαν.

 

 

Η φωτογραφία είναι από εδώ: https://www.iefimerida.gr/ellada/adonis-i-baptisi-pragmatopoiithike-nomimos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *