ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ:1 ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

Πολιτική

Ρουβίκωνας: 1 χρόνος απο την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου – Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε

Οι μαγαζάτορες κλωτσούσαν, οι περαστικοί παρακολουθούσαν το «θέαμα» απαθείς, οι μπάτσοι προσέθεταν τα τελευταία χτυπήματα, οι τηλεκανίβαλοι αφου δοκίμασαν το παραμύθι της «αυτοκτονίας» άλλαξαν την αφήγηση σε «νόμιμη προστασία της ιδιοκτησίας απο τους τοξοκομανείς κλέφτες». Μέχρι και σήμερα οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας της zackie oh παραμένουν ελεύθεροι χωρίς συνέπειες. ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/9 ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 14:00 ΣΤΗ ΓΛΑΔΣΤΩΝΟΣ

Ζητήματα φύλου και σεξουαλικής ταυτότητας  


1 χρόνος απο την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2018, στο κέντρο της Αθήνας, δολοφονήθηκε ο Ζακ Κωστόπουλος ακτιβιστής για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και των οροθετικών ατόμων, ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα και αντιφασίστας.

Ο φασισμός εφάρμοσε ξανά την τελική του λύση, σε οτιδήποτε θεωρεί διαφορετικό. Οι μαγαζάτορες κλωτσούσαν, οι περαστικοί παρακολουθούσαν το «θέαμα» απαθείς, οι μπάτσοι προσέθεταν τα τελευταία χτυπήματα, οι τηλεκανίβαλοι αφου δοκίμασαν το παραμύθι της «αυτοκτονίας» άλλαξαν την αφήγηση σε «νόμιμη προστασία της ιδιοκτησίας απο τους τοξικομανείς κλέφτες».

Μέχρι και σήμερα οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας της zackie oh παραμένουν ελεύθεροι χωρίς συνέπειες.

Η ZACKIE ΖΕΙ, ΤΖΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/9 ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 14:00 ΣΤΗ ΓΛΑΔΣΤΩΝΟΣ

Φεμινιστικός τομέας Ρουβίκωνα

       


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *