ΤΑΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ:ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική
Εκτός ελέγχου η κατάσταση στα νοσοκομεία, με ευθύνη της κυβέρνησης – Υποκινητής της κοινωνικής έντασης είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο έλεγχος στο σύστημα υγείας έχει χαθεί και η κυβέρνηση παρακολουθεί με ακατανόητη αναισθησία την κατάσταση στην Αττική έχουμε τουλάχιστον 150 ανθρώπους που χρειάζονται αυτή τη στιγμή νοσηλεία σε ΜΕΘ αλλά βρίσκονται σε αναμονή. Τα ψέματα της κυβέρνησης περί ύπαρξης 1.200 και πλέον κλινών καταρρέουν, η κυβέρνηση γίνεται φανερό ότι έκανε δημιουργική λογιστική και αυτό προκύπτει από τις εικόνες ντροπής που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στα νοσοκομεία.
Πώς είναι δυνατόν, το τελευταίο διάστημα, να παρατηρείται η μεγαλύτερη μετάδοση του ιού στην Κρήτη, στο Καρπενήσι, στη Μύκονο, σε περιοχές που δεν έγιναν διαδηλώσεις; Αυτό το αφήγημα περί διαδηλώσεων, αποτελεί την ύστατη προσπάθεια της κυβέρνησης να επιρρίψει τις ευθύνες στους άλλους για κρύψει τις δικές της.
Η κυβέρνηση θεωρεί ότι την ίδια στιγμή που ο κόσμος είναι κλεισμένος στα σπίτια του, η ίδια μπορεί να περνά από τη Βουλή νομοσχέδια, τα οποία εύλογα προκαλούν τεράστιες αντιδράσεις μέσα στην κοινωνία, όπως το νομοσχέδιο για την παιδεία ή ο πτωχευτικός κώδικας. Και ταυτόχρονα, θεωρούν ότι ο κόσμος μπορεί να παρακολουθεί τα κυβερνητικά στελέχη να κάνουν ταξιδάκια στην Ικαρία, να βαφτίζουν παιδιά εν μέσω περιοριστικών μέτρων, και να παραμένει σιωπηλός. Αυτό δεν είναι Δημοκρατία, είναι αυτοκρατορική, ολιγαρχική αντίληψη.
Η ΝΔ έπρεπε να αποφεύγει να καταθέτει νομοσχέδια που προκαλούν κοινωνικές εντάσεις και να επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση της πανδημίας αντίθετα, επιδιώκει την ένταση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λειτουργεί ως “εμπρηστής” και προβοκάτορας», ανέφερε, σημείωσε όμως ότι «η στρατηγική αυτή αποτυγχάνει και τον βυθίζει ολοένα περισσότερο σε πολιτικό αδιέξοδο.
[Δηλώσεις του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία]
 
 
 
 
 
 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *