Διεθνής διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακήςτης Τράπεζας Πειραιώς

Οικονομία Πολιτική

Διεθνής διάκριση για τις Υπηρεσίες Θεματοφυλακήςτης Τράπεζας Πειραιώς

 

Διεθνή διάκριση στον  τομέα των υπηρεσιών Θεματοφυλακής έλαβε η Τράπεζα Πειραιώς, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο GlobalExcellenceAward στοντομέα της Εξυπηρέτησης Πελατών (RelationshipManagementandClientServices), που απονεμήθηκε από τον διεθνή οργανισμό GlobalCustodian.

ΗΤράπεζαΠειραιώςείναιημόνηΤράπεζαπουλαμβάνειτοβραβείογιαδυοσυνεχόμενεςχρονιές. Στη διαδικασία αξιολόγησης συμμετείχαν πολυάριθμες διεθνείς τράπεζες. Η κατάταξη προέκυψε μέσα από απαντήσεις 7.000 θεσμικών πελατών σε σχετικά ερωτηματολόγια που κατάρτησε ο εν λόγω οργανισμός.

Οκ. Αθανάσιος Αρβανίτης, ΕπικεφαλήςPiraeusFinancialMarkets, δήλωσε σχετικά: «Το βραβείο αυτό, αποτελεί την αναγνώριση της δέσμευσης της Τράπεζας Πειραιώς στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση πελατών. Η Τράπεζα Πειραιώς επιβραβεύεται σταθερά για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, ως αποτέλεσμα της ικανότητάς της να δημιουργεί και να καλλιεργεί μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της, καθώς και να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τεχνογνωσία στον κλάδο των SecuritiesServices σε διεθνές επίπεδο».

Ο διεθνής οργανισμόςGlobalCustodian, κορυφαίος στον κλάδο των υπηρεσιών θεματοφυλακής, πραγματοποιεί κάθε χρόνο έρευνα για τις τράπεζες σε ανεπτυγμένες και αναδυόμενες αγορές και κατατάσσει κάθε τράπεζα με βάση τα σχόλια των πελατών.

 

Αθήνα, 21 Μαρτίου 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *