ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ:Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΒΑΘΗ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

Uncategorized

• To πατριωτικό καθήκον και η κρισιμότητα των πολιτικών διλημμάτων που έχουμε μπροστά μας, απαιτούν όλοι & όλες μας να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας αυτές τις κρίσιμες ώρες.

• Ο κ. Μητσοτάκης ρίχνει σε πρωτόγνωρα βάθη το επίπεδο του κοινοβουλευτικού διαλόγου. Με στοχοποίηση βουλευτών. Με απειλές και χαρακτηρισμούς. Με συνθήματα και ύβρεις, ακόμη και για πρόσωπα που τιμούν το δημόσιο βίο.

• Η ΝΔ έχει επιλέξει να μετατοπιστεί στον ακραία δεξιό χώρο. Μια επιλογή που έχτισε ο κ. Σαμαράς, με τους βουλευτές του ΛΑΟΣ και που τη συνεχίζει ο κ. Μητσοτάκης. Αυτό το ξέραμε μέχρι σήμερα σε επίπεδο θέσεων. Φαίνεται όμως, πως πλέον ζηλεύουν και τις πρακτικές της ακροδεξιάς.

• Η κυβέρνηση ζητά ψήφο εμπιστοσύνης που ταυτόχρονα αποτελεί και ψήφο εμπιστοσύνης στη σταθερότητα, στη πολιτική αξιοπιστία, στην αναβάθμιση της χώρας στο ευρωπαϊκό και διεθνές γίγνεσθαι.

• Η ρηματική διακοίνωση που επιδόθηκε σήμερα από την κυβέρνηση της πΓΔΜ διευκρινίζει ότι ο όρος «nationality» αναφέρεται αποκλειστικά στην ιθαγένεια και δεν προδικάζει το ζήτημα της εθνότητας.

• Και επίσης ότι η γλώσσα των γειτόνων μας έχει αναγνωριστεί από το τη διάσκεψη του ΟΗΕ το 1977 και ανήκει στην ομάδα των νοτιο-σλαβικών γλωσσών.

• Εμείς, έχουμε μόνο τη δύναμη των επιχειρημάτων μας, σε αντίθεση με τη ΝΔ του ψεύδους, του λαϊκισμού & της ψηφοθηρίας. Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει επιχειρήματα & δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.Ένα debate για τη Συμφωνία των Πρεσπών θα ήταν διαφωτιστικό για τους πολίτες.

• Καλώ τους βουλευτές να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκίνησε πριν 4 χρόνια. Να ολοκληρωθεί η πρώτη ιστορική περίοδος απελευθέρωσης της χώρας από τους εξωτερικούς καταναγκασμούς, την οικονομική καχεξία & την κυριαρχία των διαπλεκόμενων ελίτ.

• Με τη δύναμη του ελληνικού λαού οικοδομούμε την Ελλάδα της προόδου, απέναντι στην Ελλάδα της συντήρησης. Αυτή η Ελλάδα μας αξίζει.

• Δημιουργούμε την Ελλάδα των πολλών. Της προόδου, του μόχθου, της επιστήμης, της εργασίας, του πολιτισμού.

Υποβολή Θέματος

Με την συμβολή των ίδιων των πολιτών μπορούμε να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείτε να μας αποστείλετε θέματα τα οποία βρίσκετε μπροστά σας, όχι με την έννοια της εξυπηρέτησης μεμονωμένων προσωπικών δυσκολιών, αλλά με κύριο σκοπό τη γενίκευση και αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων.

Η καταγραφή των θεμάτων που δυσκολεύουν την συλλογική μας καθημερινότητα θα γίνει αντικείμενο αξιολόγησης, ομαδοποίησης και επεξεργασίας, με κύριο σκοπό να χαρτογραφήσουμε τις ελλείψεις, να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

video

«

video

video

«

video

«

«

Κ

\

Κ

Α

Δ

Δ

Κ

Τεκμηρίωση

Ε

19/11/2018

Έ

Θ

Δ

19/10/2018

Σ

Ε


Ε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *