ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ:ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ 84η ΕΚΘΕΣΗ

Ρεπορτάζ

Α.ΧΑΡΙΤΣΗΣ :Καλό μεσημέρι σε όλες και όλους, σας καλωσορίζουμε στη συνέντευξη Τύπου τη Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα.

Θα ξεκινήσουμε αμέσως με τις ερωτήσεις, παρακαλώ πολύ να είστε όσο πιο συνοπτικοί γίνεται έτσι ώστε όσο το δυνατό περισσότεροι συνάδελφοί σας να έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήματα στον κ. Πρόεδρο. Ξεκινούμε με την κα Λουτσοπούλου από την ΕΡΤ 3.

Γ. ΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ («ΕΡΤ 3»):Καλησπέρα σας κ. Πρόεδρε. Σας ακούσαμε στη χτεσινή ομιλία να εξαπολύεται αυστηρή κριτική και επίθεση στην Κυβέρνηση, βλέπω και σήμερα το κεντρικό σύνθημα και της χτεσινής ομιλίας «Είμαστε εδώ για την Ελλάδα, για τη δίκαιη ανάπτυξη, για το περιβάλλον», ωστόσο ακούγεται πολύ έντονα ότι δεν βλέπουμε τον δυναμικό ΣΥΡΙΖΑ της αντιπολίτευσης, δηλαδή της περιόδου πριν το 2015 και θέλω να σας ρωτήσω, θα σας ξαναδούμε στους δρόμους; Θα σας ξαναδούμε στα συλλαλητήρια; Θα σας ξαναδούμε στις Σκουριές, ενδεχομένως, και πότε;

Α. ΤΣΙΠΡΑΣ: Κυρία Λουτσοπούλου, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στόχο να ασκήσει μια εποικοδομητική αντιπολίτευση, ταυτόχρονα όμως μια μαχητική, όπου χρειάζεται, τεκμηριωμένη και σύγχρονη αντιπολίτευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια μακρά εμπειρία στην πολιτική ζωή του τόπου, έχει μια μακρά εμπειρία κυβερνητική, όμως δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι εμπειρία και ωρίμανση σημαίνει ότι δεν διεκδικούμε μαχητικά και δεν συμμεριζόμαστε τις δίκαιες κινητοποιήσεις και διεκδικήσεις της κοινωνίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *