ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ

Ρεπορτάζ

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο και εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων στην ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ «Το Βαρέλι».

 

Η συζήτηση αφορούσε στη κατάσταση που έχει περιέλθει η αγορά πετρελαίου, με τις τρέχουσες τιμές να καταγράφουν πρωτοφανή πτώση σε παγκόσμιο επίπεδο, ως συνέπεια του περιορισμού των μετακινήσεων για τη πρόληψη της διασποράς του SARS-COV-2. Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον Βουλευτή για τις πιθανές συνέπειες που μπορεί αυτή η κρίση να έχει στο μέλλον της εταιρείας, αλλά και για τις ενέργειες που μέχρι τώρα έχουν γίνει από πλευράς τους.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης διευκρίνισε πως κύριο μέλημα του, ήδη από τη πρώτη του θητεία ως Βουλευτής της Π.Ε. Καβάλας, όταν με εισήγηση του στη Βουλή τον Φεβρουάριο του 2013 εγκρίθηκε η ανανέωση της σύμβαση παραχώρησης για τα επόμενα 25 χρόνια, ήταν και είναι η διατήρηση των θέσεων εργασίας στη πλατφόρμα του Πρίνου, καθώς και η διατήρηση της σημαντικής θέσης της Καβάλας στον ενεργειακό χάρτη της χώρας. Με αυτά, διαβεβαίωσε πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να προληφθούν οποιεσδήποτε αρνητικές συνέπειες.

 

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *