ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Ρεπορτάζ

📺 Συνέντευξη στην ΕΡΤ Α.Ε. με τους δημοσιογράφους Μάριον Μιχελιδάκη & Κώστα Λασκαράτο:

➜ Φαίνεται αυτή τη στιγμή ότι δημιουργείται ένας επιπλέον του +3,5% δημοσιονομικός χώρος περίπου 5,5 δις μεταξύ 2019-2022. Αυτός ο χώρος πρόκειται να προσδιοριστεί και εμείς θα μελετήσουμε και θα παρουσιάσουμε ένα σχέδιο μέτρων φορολογικής ελάφρυνσης και κοινωνικής στήριξης τα οποία θα είναι μόνιμα πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα δημιουργούνται πλέον υπερπλεονάσματα.

➜ Ο κος Μητσοτάκης συμμετείχε σε μια κυβέρνηση που είχε συμφωνήσει σε πρωτογενή πλεονάσματα 4,5% έως το 2031. Εμείς επιτύχαμε μια ιστορικού χαρακτήρα ρύθμιση του ελληνικού χρέους που προβλέπει +3,5% έως το 2022 και +2% από εκεί και πέρα. Το ζήτημα των πρωτογενών πλεονασμάτων αυτών όμως είναι ανοιχτό. Και αν υπάρχει μια κυβέρνηση που μπορεί να θέσει το ζήτημα και να πάρει μια καλύτερη ρύθμιση αυτή είναι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

➜ Στη ΔΕΘ ο κος Μητσοτάκης είχε παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε τη μείωση του αφορολόγητου από 1/1/2020. Εγώ σας λέω: Η μείωση του αφορολόγητου δεν πρόκειται να εφαρμοστεί. Υπό μία και μόνη προϋπόθεση: ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην κυβέρνηση.

-40:1815 σχόλια32 κοινοποιήσεις1,5 χιλ. προβολές126126

ιωσννης μαλλιοςΜου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσειςΣχολιάστεΚοινοποιήστεΤα πιο σχετικά

Σχόλια
ιωσννης μαλλιος


➜ Πάρα πολύ σύντομα θα προσδιοριστεί ο διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος και θα ληφθούν άμεσα μόνιμα μέτρα, ενώ την ίδια στιγμή θα καταστρωθεί ένα σχέδιο αποκατάστασης αδικιών με ορίζοντα τετραετίας. … Δείτε περισσότεραΠληροφορίες για αυτόν τον ιστότοποypep.grΣυνέντευξη στην ε/φ «ΑΥΓΗ» και τον δημοσιογράφο Σ. Ραπανάκη | Υπουργός Επικρατείας & Κυβερνητικός…263Hercules Ladis, Maria Yiannouli και 261 ακόμη24 σχόλια19 κοινοποιήσεις


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *