ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ:<<ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΘΑΣΟΥ ΤΟΥ ΔΛΤ ΘΑΣΟΥ

Ρεπορτάζ
«Βράβευση με «Γαλάζια Σημαία» της ακτής»Λιμανάκι Θάσου» του Δ.Λ.Τ. Θάσου».
Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» στη χώρα μας, οι βραβεύσεις ακτών και μαρινών για το 2021.
Μεταξύ των βραβευμένων ακτών περιλαμβάνεται και η ακτή «Λιμανάκι Θάσου», κατόπιν της υποβολής πρότασης υποψηφιότητας από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου.
Η «Γαλάζια Σημαία» αποτελεί το πλέον αναγνωρίσιμο και διαδεδομένο διεθνώς οικολογικό σύμβολο ποιότητας στον κόσμο. Απονέμεται από το 1987, σε ακτές και μαρίνες οι οποίες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις βράβευσης.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου κ. Δημήτριος Μανίτσας σχετικά δήλωσε:
» Η τελευταία χρονιά που είχε βραβευτεί η ακτή Λιμανάκι Θάσου με»Γαλάζια Σημαία» ήταν το 2014! Με αίσθημα ευθύνης, ολοκληρώσαμε έγκαιρα όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, προκειμένου να υποβληθεί πλήρης η πρόταση υποψηφιότητας του Δ.Λ.Τ. Θάσου και να είναι σήμερα βραβευμένη με»Γαλάζια Σημαία» για το 2021 η συγκεκριμένη ακτή.
Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου και η Διοίκησή του εργάζεται καθημερινά και συλλογικά για την αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα των περιοχών και των χώρων ευθύνης του».
Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Δ.Λ.Τ.Θ.
Δημήτριος Μανίτσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *