ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΟΥΡΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ

Ρεπορτάζ
ℹ ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Συνάντηση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, με τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη
————————–
🟥 Με τον Υπουργό, Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, συναντήθηκε το απόγευμα της Τέταρτης (31/3) ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αθήνα. Ο κ. Μουριάδης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Καβαλιώτη Υπουργό για όλα τα θέματα που απασχολούν αυτή την περίοδο τον Δήμο Καβάλας, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στο θέμα της εγκατάστασης ασανσέρ στη χερσόνησο της Παναγίας, αποσπώντας τη δέσμευση του κ. Παναγιωτόπουλου ότι θα το εξετάσει με μεγάλη προσοχή.
🔴 Την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021, κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο Δήμαρχος Καβάλας συναντήθηκε με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε ο επανασχεδιασμός της υφιστάμενης δομής φιλοξενίας, σύμφωνα με το αναθεωρημένο ρυμοτομικό σχέδιο της περιοχής Περιγιάλι του Δήμου Καβάλας. Συμφωνήθηκε η άμεση απόδοση στο Δήμο Καβάλας των χώρων, που απαιτούνται για την χάραξη του νέου δρόμου για την εκτέλεση του ρυμοτομικού σχεδίου.
🔴 Επιπλέον, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου δεσμεύτηκε ότι, στο πλαίσιο των ανταποδοτικών οφελών σε Δήμους, θα εξετάσει τη δυνατότητα χρηματοδότησης για την εφαρμογή της νέας μελέτης του οδικού δικτύου του Δήμου Καβάλας, με βάση το εγκεκριμένο σχέδιο πόλεως.
————————–
🟦
Δήμος Καβάλας – Municipality of Kavala

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *