ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ:/ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ΑΠΟ 08.30 ΕΩΣ 14.00

Ρεπορτάζ
ℹ ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: Εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Ελευθερίας
————————–
🟥 «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ολοκληρωμένες Χωρικές Συνέργειες για την Υγεία και την Προστασία των Παιδιών II (Integrated Territorial Synergies for Children Health and Protection ΙΙ) – INTERSYC II», πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία στην Πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 από τις 08:30 π.μ. έως 14:00 μ.μ., ενισχύοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.
🔴 Η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας και το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.
⭕ Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον «ΟΔΥΣΣΕΑ», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων κανόνων για τη διασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς διεξαγωγής της δράσης.
————————–
🟦
Δήμος Καβάλας – Municipality of Kavala
🙋‍♀️
Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child
χαμόγελο του παιδιού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *