ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ:COSMOPOLIS- ΣΥΝΟΛΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ρεπορτάζ

Ανακοινωσεις

Cosmopolis Festival – Συνολο δρασεων και μουσικων εκδηλωσεων

slider image
Το #CosmopolisFestival εγκαινιάζει ένα ιδιαίτερα δημιουργικό σύνολο δράσεων
και μουσικών εκδηλώσεων.

Στο πλαίσιο της Ενότητας #CosmoClassical, το φεστιβάλ απευθύνει ανοιχτή, διεθνή πρόσκληση σε νέες και νέους μουσικούς για τη στελέχωση της δικής του ορχήστρας, της #CosmoClassicalYouthOrchestra. Η ορχήστρα, με την καθοδήγηση της διεθνώς αναγνωρισμένης Καβαλιώτισσας σοπράνο Αλεξίας Βουλγαρίδου και του βετεράνου Coach της όπερας Gary Kudo, αναμένεται να κορυφώσει τις «κλασικές» εκδηλώσεις του #Cosmopolis2021 με τη ζωντανή παρουσίαση της όπερας “Così Fan Tutte” του Wolfgang Amadeus Mozart.

Η δράση θα υλοποιηθεί με τη συνεργασία του Δημοτικού Ωδείου και του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας το διάστημα από 21 Νοεμβρίου έως και 6 Δεκεμβρίου 2021, τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Αλληλεγγύης (European Solidarity Corps) και την υποστήριξη της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ “Pythia” Social Cooperative Enterprise.

Με την ανοιχτή πρόσκληση η διοργάνωση δίνει τη δυνατότητα για συμμετοχή στην CosmoClassical Youth Orchestra σε συνολικά 50 μουσικούς 18-29 ετών από όλη σχεδόν την Ευρώπη, οι οποίοι ξεκινούν την επαγγελματική τους καριέρα και πρόκειται να συνεργαστούν για τη δημιουργία μιας ιδιαίτερα αξιόλογης ορχήστρας νέων με «βάση» την πόλη της Καβάλας.

Η πλατφόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής έχει ήδη ανοίξει στην επίσημη ιστοσελίδα του Cosmopolis Festival, στην ενότητα Cosmoclassical Youth Orchestra. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.cosmopolisfestival.gr/cosmoclassical-youth…/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *