ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΥ:Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΣΤΟΥ ΣΑΒΒΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΣ 4ης ΥΠΕ ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

Ρεπορτάζ

 

 

 

Ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης συναντήθηκε στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης  με την υποδιοικήτρια της  4ης ΥΠΕ Ειρήνη Χατζοπούλου, και τον νέο Διευθυντή κ. Γεώργιο Δαλακούρα, το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου. Από τον Δήμαρχο τέθηκε το μείζον θέμα του εμβολιασμού έναντι της πανδημίας του Covid-19.Η υποδιοικήτρια δήλωσε πως μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τις δόσεις του εμβολίου, και να ανοίξει τις πύλες του στους κατοίκους του Δήμου Νέστου. Επίσης, η κ. Χατζοπούλου αναφέρθηκε στην βοήθεια που παρείχε ο Δήμος Νέστου και ο Δήμαρχος με την τοποθέτηση των 2 BOX, που λειτουργούν ως Χώροι Υποδοχής των ύποπτων περιστατικών Covid-19, αλλά και την παραχώρηση εκ μέρους του Δήμου στην Υπηρεσία του Κέντρου Υγείας τεσσάρων οδηγών, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν από το ΕΚΑΒ, λύνοντας έτσι το πρόβλημα λειτουργίας του Ασθενοφόρου και της διακομιδής των ασθενών. Η συνεργασία της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας με τον Δήμο, αποκαθιστά ένα μεγάλο πρόβλημα με τη λειτουργία του ασθενοφόρου σε όλες τις βάρδιες. Η προσπάθεια του Δήμου μας στην βελτίωση της καθημερινότητας συνεχίζεται.

 

 

, αφού πλεόν στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας μας προστέθηκαν 4 οδηγοί  ΕΚΑΒ, κλείνοντας έτσι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τους κατοίκους της περιοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *