ΔΟΣΗ-ΧΡΕΟΣ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ EYROGROYP

Ρεπορτάζ

ΔΟΣΗ –ΧΡΕΟΣ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ EYROGROUP

O Ευκλείδης Τσακαλάκος προσέρχεται στο σημερινό Euro group με την προσδοκία πως θα επαληθευτεί η πρόοδος στην υλοποίηση των μέτρων ορόσημων  και πως το διοικητικό συμβούλιο ΕSM θα δώσει πράσινο φως  για την εκταμίευση  της υπό  δόσης 5,7 δις ευρώ.

Στα δυο  ζητήματα τεχνικής φύσης που ακόμη δεν έχουν υλοποιηθεί περιλαμβάνονται η απόφαση  του συμβούλιου της επικράτειας για το Ελληνικό και η αδιάλειπτη εκτέλεση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών Το κυνήγι των τραπεζών  με τους πλειστηριασμούς αλλά και  η αναβολή 1388 πλειστηριασμοί που όπως βλέπουμε   μάλλον θα ξεκινήσει στις 21 του Φλεβάρη.

Το επόμενο θέμα είναι η ιδιωτικοποίησης ΔΕΣΦΑ- Ελληνικό, αλλά περιμένοντας την απόφαση του Συμβούλιου Επικρατείας(Στε) για την συνταγματικότητα και την νομιμότητα του σχεδίου, Προεδρικού Διατάγματος, αλλά και την έγκριση του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ) του Μητροπολιτικού πόλου Ελληνικού και Άγιου Κοσμά. Παράλληλα στο σημερινό  Euro group   θα εξεταστεί το πρόγραμμα επιτήρησης  εξόδου από το μνημόνιο  και το ζήτημα ελάφρυνσης του  Ελληνικού χρέους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *