ΕΠΕΙΓΟΝ!Η ΝΔ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ

Ρεπορτάζ

Επείγον! Η ΝΔ επισημοποιεί την δολοφονία του Κουφοντίνα με ανακοίνωση της

Η αδίστακτη κυβέρνηση των δολοφόνων που κάνει πλάτες στους παιδεραστές επισημοποιεί την πρόθεση της να δολοφονήσει τον απεργό πείνας και δίψας Δημήτρη Κουφοντίνα ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει την στυγερή δολοφονία της σαν εκβιαστική αυτοκτονία ενός αμετανόητου τρομοκράτη. Να εντατικοποιήσουμε τις δράσεις αλληλεγγύης ΤΩΡΑ!

Κοινωνική ανυπακοή / Αντιστάσεις   Κρατική καταστολή – Κοινωνικός έλεγχος   Απεργία Πείνας   Πολιτικοί κρατούμενοι  


Μόλις τοποθετήθηκαν επίσημα οι δολοφόνοι της κυβέρνησης της ΝΔ γράφοντας ότι: «προνομιακή μεταχείριση και παραβίαση της έννομης τάξης δεν είναι δυνατόν να ζητείται και μάλιστα από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης» απευθυνόμενοι στην χλιαρή και ύστερη έκκληση του Τσίπρα να κάνουν κάτι για να σώσουν την ζωή του Κουφοντίνα. Η δήλωση σηματοδοτεί την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης των δολοφόνων να σφραγίσουν την δολοφονία του Κουφοντίνα ενώ θα την παρουσιάσουν σαν εκβιαστική αυτοκτονία του.

Χρειάζεται άμεσα να κινητοποιηθούμε για να σταματήσουμε την επικείμενη κρατική δολοφονία απεργού πείνας, την πρώτη στην σύγχρονη ελληνική ιστορία. Με όλους τους τρόπους, με όλα τα μέσα. Διαδηλώσεις πρέπει να υπάρξουν παντού και βέβαια και στην Αθήνα για την οποία δεν υπάρχουν ακόμη καλέσματα για την Κυριακή. Είναι θέμα πια ωρών ο θάνατος του αγωνιστή Κουφοντίνα. Να κάνουμε ότι μπορούμε για να τον αποτρέψουμε!

   


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *