ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ:ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ

Ρεπορτάζ

Κ. Αρβανίτης: Το εγκληματικό Λευκό των Πέντε Αστέρων

Κ. Αρβανίτης: Το εγκληματικό Λευκό των Πέντε Αστέρων

 


Το εγκληματικό Λευκό των Πέντε Αστέρων

Δήλωση για την απόρριψη στο Ε/Κ ψηφίσματος για την υποστήριξη περισσότερων επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης στη Μεσόγειο

Σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο δεν έχασε η Αριστερά, δεν έχασαν οι προοδευτικές δυνάμεις, δεν κέρδισε η Δεξιά.

Σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο έχασε η Ευρώπη: η Ευρώπη της Αλληλεγγύης, η Ευρώπη των Ανοιχτών Κοινωνιών, η Ευρώπη γη της Ελευθερίας.

Για μόλις δύο ψήφους το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απέρριψε σήμερα ψήφισμα για τη συνέχιση και την ενίσχυση των επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης στη Μεσόγειο. Των επιχειρήσεων που σώζουν την τιμή και την αξιοπρέπεια της Ευρώπης, αλλά και δεκάδες χιλιάδες ζωές κατατρεγμένων. Ξεριζωμένοι για κάθε είδους λόγο, διωγμένοι από τις εστίες τους από πολέμους, σεξουαλική εκμετάλλευση, εθνοκαθάρσεις και κάθε είδους ανθρώπινη συμφορά, για αναζητήσουν καταφύγιο στην «πολιτισμένη» Ευρώπη.


Την Ευρωπαϊκή Δεξιά και τους ακροδεξιούς συνοδοιπόρους τους, δεν τους συγκινούν ούτε οι πάνω από 1070 θάνατοι ανθρώπων που αναζητούσαν καταφύγιο στην Ευρώπη – κι αυτοί ΜΟΝΟ στη διάρκεια του 2019! Και δεν μας προκαλεί έκπληξη η ταύτιση της Ευρωπαϊκής συντήρησης με το μαύρο ξενοφοβικό μπλοκ που ξερνά ρατσισμό και μίσος.


Τη νίκη αυτή όμως το Μαύρο Μπλοκ την πέτυχε με λίγη… αστερόσκονη: Η απόρριψη του ψηφίσματος δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη συμβολή των διαβόητων «Πέντε Αστεριών», του Ιταλικού Κόμματος που ξεκίνησε ως αντισυστημικό και βλέπουμε με θλίψη να εξελίσσεται σε αντιπροσφυγικό.


Τα «Πέντε Αστέρια» στην Ιταλία δεν είναι πια εταίροι του μισάνθρωπου Σαλβίνι: Ας ενημερώσει κάποιος και τους Ευρωβουλευτές τους, ότι δεν συμμετέχουν πια σε μια ξενοφοβική κυβέρνηση.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *