ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ:ΣΥΡΙΑ/ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

Ρεπορτάζ
 

Η Τουρκική στρατιωτική εισβολή στη Βόρεια Συρία αποτελεί μία βάρβαρη πράξη εναντίον της πολύπαθης Χώρας την οποία και καταδικάζουμε απερίφραστα.

Σαν να μην έφταναν τόσες τραγικές καταστάσεις που έπληξαν τη Συρία, έπρεπε να έρθει ακόμη μία παραβιάζοντας για μία ακόμη φορά κατάφωρα το Διεθνές Δίκαιο.

Η Τουρκία επικαλούμενη διάφορες προφάσεις και έχοντας και την κρυφο-φανερή / αμφίσημη συγκατάθεση του επονομαζόμενου «πλανητάρχη» παίζει με τη φωτιά θέτοντας σε κίνδυνο και πάλι την παγκόσμια ειρήνη.

Η πράξη αυτή πρέπει να καταδικαστεί από όλους και να τερματιστεί εν τη γενέσει της.

Ο ΟΗΕ να αναλάβει πραγματικά τις ευθύνες και το σύνολο της Διεθνούς Κοινότητας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Η Ειρήνη είναι το πολυτιμότερο αγαθό της ανθρωπότητας και πρέπει να διαφυλαχθεί πάση θυσία.

Γεγονότα όπως η τουρκική εισβολή στη Συρία αναδεικνύουν με τον πιο σαφή τρόπο την αναγκαιότητα έναρξης διαλόγου στην Ευρωπαϊκή Ένωση για ανάληψη πρωτοβουλιών και δημιουργία Θεσμών, που θα διασφαλίζουν την Ειρήνη σε όλο τον κόσμο, εφαρμόζοντας πολιτικές που αντιμετωπίζουν οικονομικά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά, πολιτισμικά και πολιτικά προβλήματα που γεννούν συγκρούσεις και συρράξεις.

Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ σε συνεργασία με το ευρωπαϊκό πράσινο κόμμα θα αγωνιστούμε προς αυτή την κατεύθυνση για έναν κόσμο Ειρηνικό και Δίκαιο.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *