ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ:ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

Ρεπορτάζ
 

Η Έλενα Μπότση, Συνεκπρόσωπος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ έστειλε σήμερα τις ευχές για τις ημέρες του Πάσχα, καθώς και για την εργατική πρωτομαγιά.

“H Ανάσταση με τους πολλούς συμβολισμούς της, μας δίνει κάθε χρόνο τη δύναμη της ανανέωσης και της αναγέννησης, όχι μόνο της φύσης, αλλά και του κάθε ατόμου ξεχωριστά και της κοινωνίας μας στο σύνολό της.

Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά, ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή, που επιδεινώθηκε από την πανδημία, με περισσότερη εργασιακή επισφάλεια και οικονομική αβεβαιότητα. Εμείς οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ στηρίζουμε το δικαίωμα στην εργασία, στα εργασιακά δικαιώματα, στην αξιοκρατία. Υποστηρίζουμε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα για όλους, την κοινωνική οικονομία, την εκπαίδευση με επίκεντρο το περιβάλλον. Το παγκόσμιο πράσινο κύμα εμπνέει όλο και περισσότερους πολίτες και εμείς είμαστε ένα κομμάτι του. Σας χρειαζόμαστε όλες και όλους για να διαδραματίσουμε έναν σημαντικό ρόλο στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας μας. Για την ευημερία των πολιτών και την προστασία του περιβάλλοντος”.

Δείτε το βίντεο με τις ευχές των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ που διατύπωσε η Έλενα Μπότση, εδώ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *