ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ/ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ:ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Ρεπορτάζ
 

Συγχαρητήρια επιστολή αποστείλαμε στους Οικολόγους Πράσινους της Γαλλίας EELV, για τη μεγάλη τους εκλογική επιτυχία στις αυτοδιοικητικές εκλογές, σημειώνοντας: 

«Οι τοπικές εκλογές στη Γαλλία επιβεβαίωσαν και πάλι την Πράσινη Οικολογική προοπτική που διαμορφώνεται τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Μετά από τα ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα των περυσινών ευρωεκλογών που κατέγραψε το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων της Γαλλίας EELV, και τις θετικές επιδόσεις τους στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών του Μαρτίου, καταφέρνουν στο 2ο γύρο να οδηγηθούν σε πρωτοφανή επιτυχία κερδίζοντας αρκετούς μεγάλους δήμους, όπως ενδεικτικά της Λυών, του Μπορντώ και του Στρασβούργου.

Η αύξηση της αποδοχής των αρχών της Πολιτικής Οικολογίας στις συνειδήσεις των Γάλλων κάνει σαφές ότι πρέπει να δράσουμε χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση, όχι μόνο για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, αλλά και για τη διασφάλιση της αειφορικής ευημερίας των πολιτών του πλανήτη μας.

Οι Γάλλοι σήμερα, όπως και πολλοί άλλοι στην Ευρώπη, και στον κόσμο, το τελευταίο διάστημα μας δείχνουν το δρόμο».

Αυτό το δρόμο πρέπει να ακολουθήσουμε και στη χώρα μας, μέσα από την ενίσχυση της φωνής των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ η οποία με ξεκάθαρο τρόπο αποτυπώνει τις τάσεις του μέλλοντος στην πολιτική.

Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ, μέλος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, με τις δράσεις μας σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο έχουμε αποδείξει ότι το μέλλον της Ευρώπης μπορεί να είναι αισιόδοξο, μέσα από μια βιώσιμη ευημερία, χωρίς ανισότητες, με αλληλεγγύη και ειρηνική συνύπαρξη.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *