ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ:1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ<<ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΗΛΙΑ ΓΙΑΝΝΙΡΗ

Ρεπορτάζ
 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές 16 Δεκεμβρίου το πρώτο σεμινάριο της σειράς “Οι θεωρητικές Βάσεις της Πολιτικής Οικολογίας”, με εισηγητή τον Επικ. Καθηγητή Πολυτεχνείου Κρήτης, Ηλία Γιαννίρη, ένα από τα ιστορικά, ιδρυτικά στελέχη των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στη χώρα μας.

Το επόμενο σεμινάριο της σειράς θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιανουαρίου 6:00-9:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ, Νίκης 4, 10563, στην Αθήνα, με θέμα: «Η Μεταπολεμική Σκηνή – Η Ανάπτυξη της Πολιτικής Οικολογίας», με Εισηγητή τον Γιάννη Παρασκευόπουλο, Νομικό και ιδρυτικό μέλος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ.

Για δηλώσεις συμμετοχής, κάντε κλικ εδώ: http://www.greeninstitute.gr/oi-theoritikes-baseis-tis-politikis-oikologias/

Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης με τη λήξη του κύκλου σεμιναρίων, (υποχρεωτική η παρακολούθηση τουλάχιστον 3 διαλέξεων).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο της εκδήλωσης

Το πλήρες βίντεο της εκδήλωσης θα αναρτηθεί επίσης στο κανάλι των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στο YouTube στην διεύθυνση https://www.youtube.com/user/ecogreens

Διαβάστε εδώ την παρουσίαση του Ηλία Γιαννίρη όπως την παρουσίασε στο σεμινάριο, καθώς και σε πιο αναλυτική μορφή με παραπομπές.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *