ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ 2 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΠΕΜΠΤΗ 25/9/2020 ΣΤΗ 1μμ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

Ρεπορτάζ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Την Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη, μετά από επιχείρηση της «αντιτρομοκρατικής», συνελήφθησαν δύο σύντροφοι και μια συντρόφισσα. Ενώ, παράλληλα τα ΜΜΕ ξεκίνησαν να αναπαράγουν τα άτυπα δελτία τύπου της Δ.Α.Ε.Ε.Β. περί «τρομοκρατών», ένοπλων οργανώσεων, γιάφκες κλπ κλπ. Παράλληλα, αναπαρήγαγαν βίντεο που έδειχνε τα πρόσωπα των συντρόφων μας με βαρύγδουπους τίτλους, όπως «οι τρομοκράτες στην Ευελπίδων», έχοντας ήδη βγάλει καταδικαστική ετυμηγορία. Δεν είναι η πρώτη, ούτε θα είναι και η τελευταία φορά που τα ΜΜΕ αναλαμβάνουν με προθυμία να γίνουν η φωνή της ΕΛΑΣ, στρατευμένα στον κοινό αγώνα ενάντια στον εσωτερικό εχθρό, που δεν είναι άλλος από όσους/ες αγωνίζονται ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο, σε όσους/ες αντιστέκονται στη σύγχρονη καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Την ίδια μέρα το απόγευμα, οι δύο σύντροφοι και η συντρόφισσα πέρασαν από εισαγγελέα, όπου τους αποδόθηκαν οι κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα, ο ένας σύντροφος κατηγορείται για διακεκριμένη οπλοκατοχή που συνιστά κακούργημα και ένα πλημμέλημα, ενώ ο άλλος σύντροφος και η συντρόφισσα κατηγορούνται για πλημμελήματα. Όλοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή, λόγω κοινής δικογραφίας.

Πλήθος αλληλέγγυων συμμετείχε στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων.

Η συντρόφισσα και ο σύντροφος που κατηγορούνται για τα πλημμελήματα, την Παρασκευή στη 1μμ περνάνε από ανακριτή, ενώ ο σύντροφος που κατηγορείται για διακεκριμένη οπλοκατοχή πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.

Καλούμε σε Συγκέντρωση Αλληλεγγύης

την Παρασκευή 25/9 στη 1μμ στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων


Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Συνέλευση Αλληλεγγύης

στους φυλακισμένους,φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *