ΣΥΝΑΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΜΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

Ρεπορτάζ

Συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Χημικές Βιομηχανίες Ελλάδας και του Σωματείου Εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας

 

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση της Τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, της βουλευτού Καβάλας Τάνιας Ελευθεριάδου και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία  με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Χημικές Βιομηχανίες Ελλάδας και του σωματείου των εργαζομένων στα λιπάσματα Καβάλας, με θέμα την μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της ΟΕΧΒΕ ο επιχειρηματίας κ.Λαυρεντιάδης, καθώς και την κατάσταση των εργασιακών σχέσεων των 130 εργαζόμενων των λιπασμάτων της Καβάλας, που εδώ και ένα χρόνο, παρότι έχουν ενεργές συμβάσεις αορίστου χρόνου με την ΕΛΦΕ, παραμένουν εκτός εργασίας.
Στη συνάντηση πήραν μέρος ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΟΕΧΒΕ κ.κ. Θεοχάρης και Ξουράφης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στα λιπάσματα, κ. Βογιατζίδης και ο Γενικός Γραμματέας, κ. Λίτσας. Συμμετείχαν επίσης ο Ν. Φωτόπουλος, επικεφαλής της παράταξης ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ στη ΓΣΕΕ, ο πρ. Βουλευτής Καβάλας, Κ.Μορφίδης, ο Συντονιστής του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής, Γ. Τοπαλιάν και ο Α. Νεφελούδης, μέλος της ΚΕΑ και του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.
Η κα. Ξενογιαννακοπούλου, για μία ακόμα φορά,επιβεβαίωσε την έμπρακτη στήριξη και συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων και τη δέσμευση για την ουσιαστική ανάδειξη των εργασιακών προβλημάτων τους και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *