ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΣΒΟΥ

Ρεπορτάζ

Συνάντηση του Γιάννη Μπουρνού με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου

Συνάντηση του Γιάννη Μπουρνού με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου

 

 

Με αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Β. Ροδόπουλο, συναντήθηκε την Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019, ο Βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς, ανταποκρινόμενος άμεσα στην επιστολή που απέστειλε η Ένωση στους Βουλευτές του Νομού μας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί λόγω του υπερβολικά αυξημένου φόρτου εργασίας τους, με κύρια αιτία την μεγάλη αύξηση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών και την ασφυκτική κατάσταση στο ΚΥΤ Μόριας. Σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν προέβλεψε ούτε μια (!) έκτακτη μετάθεση για τη Λέσβο.

Η συνάντηση έλαβε χώρα σε συνέχεια των επαφών που είχε πρόσφατα ο κ.Μπουρνούς με την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος και της Αστυνομίας, προκειμένου να καταγράψει πληρέστερα την κατάσταση των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο κ. Μπουρνούς δεσμεύτηκε στους εκπροσώπους των αστυνομικών υπαλλήλων, ότι θα καταθέσει άμεσα ερώτηση στη Βουλή για την επείγουσα ανάγκη αφ’ ενός κάλυψης των οργανικών κενών στη Λέσβο και αφ’ ετέρου χάραξης νέου οργανογράμματος που να ανταποκρίνεται στις πολύ αυξημένες απαιτήσεις της παρούσας περιόδου.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *