Τρίτη, Οκτώβριος 20, 2020

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ PROMETHAN A.E.KAI THΣ ENIMEX A.E.

Ρεπορτάζ
Μια νέα συνεργασία μεταξύ της PROMETHAN Α.Ε. και της ENIMEX Α.Ε. αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά της ενέργειας στην Ελλάδα. Επιδιώκοντας την επέκταση των δραστηριοτήτων της στον τομέα του φυσικού αερίου η PROMETHAN Α.Ε. προέβη σε μια στρατηγική κίνηση αποκτώντας τον έλεγχο της ΕΝΙΜΕΧ Α.Ε.. Η ΕΝΙΜΕΧ Α.Ε.  αποτελεί μια εκ των σημαντικοτέρων κατασκευαστών λύσεων για την αποδοτική και ασφαλή λειτουργία σταθμών μέτρησης και ρύθμισης φυσικού αερίου.
Με την επιμέλεια της κορυφαίας εταιρείας στον χώρο προμήθειας και μεταφοράς συμπιεσμένου αερίου (CNG) στην Ελλάδα, της PROMETHAN Α.Ε., σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε το επόμενο βήμα της ENIMEX που αφορά την προσφορά στην αγορά Σταθμών Ρύθμισης και Μέτρησης για δίκτυα υψηλής, μέσης και χαμηλής πίεσης, βανών άριστης ποιότητας, καθώς και κάθε είδους υλικών για την κάλυψη των αναγκών των σταθμών και των δικτύων φυσικού αερίου.  
Σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου δημιουργήθηκε τμήμα και Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) νέων προϊόντων, καθώς και γραμμή παραγωγής σταθμών και βανών. Το υψηλής κατάρτισης και εμπειρίας προσωπικό σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό εγγυώνται την αρτιότητα των συστημάτων που παράγονται για λογαριασμό πελατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η ENIMEX Α.Ε. προσφέροντας υπηρεσίες κατασκευής, συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης σε σταθμούς φυσικού αερίου και βανοστάσια αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση της αγοράς για την εξυπηρέτηση των δικτύων διανομής φυσικού αερίου και την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των βιομηχανικών καταναλωτών.
Οι συνέργειες που δημιουργεί η συνεργασία της ENIMEX Α.Ε. με την PROMETHAN Α.Ε. στοχεύουν να καθιερώσουν την ENIMEX A.E. – μια αμιγώς ελληνική εταιρεία – ως τον μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο πάροχο λύσεων και υπηρεσιών στον χώρο της ενέργειας, καθιστώντας παράλληλα την εταιρεία βασικό στυλοβάτη της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και της στήριξης των τοπικών κοινωνιών.   

Πληροφορίες : Διευθύνων Σύμβουλος,ΕΝΙΜΕΧ ΑΕ  κ. Ανέστης Αγγελίδης Τ.  2311990914.
 
 
 
 
 
 
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *