ΤΑΝΙΑ ΕΛΕΥΕΘΕΡΙΑΔΟΥ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ! ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ!!!

Ρεπορτάζ
Χυδαιότητες Χρυσοχοϊδη! Πολιτική αλητεία!!!!
Για μία ακόμα φορά, ο κ. Χρυσοχοϊδης κατάφερε να πλειοδοτήσει στην πολιτική χυδαιότητα. Αυτή η φράση του (ο ΣΥΡΙΖΑ έκαψε 100 άτομα στο Μάτι) δείχνει τον πανικό του, το μικρό πολιτικό του ανάστημα, την ακρότατη πολιτική του αντίληψη, τον αντιδημοκρατικό του λόγο, την έλλειψη ήθους, την πολιτική σκύλευσης της Κυβέρνησης, το απύθμενο θράσος, την έλλειψη ενσυναίσθησης και φυσικά, την απόλαυση της μη κριτικής του από τα κεντρικά ΜΜΕ.
Να του θυμίσουμε πάντως ότι ο γενικός του γραμματέας σήμερα, ο κος Τσουβάλας, ήταν επικεφαλής της αστυνομίας στο Μάτι.
Αυτός δηλαδή που είχε την επιτελική ευθύνη για την απόφαση διακοπής της κυκλοφορίας στη κεντρική αρτηρία και την παράκαμψη σε στενούς αδιέξοδους δρόμους που οδήγησε σε τραγωδία.
Και για αυτό ακριβώς αποπέμφθηκε τις επόμενες μέρες από τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά αναβαθμίστηκε ένα χρόνο αργότερα από τη κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Ο κ. Μητσοτάκης και μόνο γι αυτή του τη δήλωση, έπρεπε να τον απομακρύνει αμέσως, αν ήθελε να θεωρείται ένας μετριοπαθής, φιλελεύθερος πολιτικός. Επειδή, όμως, είναι ένας ακραίος πολιτικός, όχι απλώς θα τον διατηρήσει στη θέση του, αλλά θα τον υπερασπιστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *