ΤΑΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ:Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Ρεπορτάζ
Η εστίαση πεθαίνει…
Η κυβέρνηση σκοτώνει την εστίαση. Τα μέτρα στήριξης που έχουν ληφθεί από την Κυβέρνηση για έναν από τους σημαντικότερους κλάδους της χώρας δεν είναι επαρκή. Πολλά καταστήματα έχουν ήδη βάλει λουκέτο. Αν δεν παρθούν θαρραλέα μέτρα από την Κυβέρνηση θα κινδυνέψει με λουκέτο το 50% των επιχειρήσεων εστίασης. Ο ανεκδιήγητος και λιγοστός κύριος Γεωργιάδης, δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και επιμένει στις αυτοαναφορές και στον αυτοθαυμασμό του στα τηλεοπτικά πάνελ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. προτείνει την άμεση λήψη μέτρων που θα αποτρέψουν το άνοιγμα μίας νέας, αγιάτρευτης πληγής για την ελληνική οικονομία.
Προτείνουμε:
➡επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών από το κράτος, για όσο διαρκέσει η κρίση
➡μετατροπή της επιστρεπτέας προκαταβολής σε μη επιστρεπτέα
➡ρύθμιση ιδιωτικού χρέους και διαγραφή ενός σημαντικού μέρους του, ειδικά εκείνου που δημιουργήθηκε μέσα στην πανδημική κρίση
➡ακύρωση του πτωχευτικού νόμου.
Δυστυχώς η κυβέρνηση είναι κατώτερη των περιστάσεων. Σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, για την αντιμετώπιση της πανδημίας έχουν δοθεί μόνο 6,7 δισ., απ’ τα οποία τα 3,1 δισ. είναι δάνεια. Ζητάμε από την κυβέρνηση να υιοθετήσει τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να αποφευχθεί η κοινωνική χρεοκοπία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *