ΤΑΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

Ρεπορτάζ
 
 
 
Επισκέφτηκα χθες Παρασκευή, με το συντονιστή της Ν.Ε. Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κώστα Μορφίδη την Χρυσούπολη, όπου και πραγματοποίησα συναντήσεις με φορείς.
Συναντήθηκα, αρχικά, με τον πρόεδρο των Ιδιοκτητών Οδηγών Ταξί Χρυσούπολης Δημήτρη Σωτηριάδη, με τον οποίο συζητήσαμε τα διαχρονικά αλλά και τα «καινούργια» προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του χώρου, λόγω και της πανδημικής κρίσης.
Στη συνέχεια, επισκέφτηκα τα γραφεία του Αγροτικό Συλλόγου Νέστου, όπου είχα την χαρά να συνομιλήσω με τον πρόεδρο Σάββα Αργυράκη και με μέλη του Συλλόγου, για να ακούσω πώς επηρέασε η πανδημική-οικονομική κρίση τους αγρότες μας, να ενημερώσω για τις πρωτοβουλίες που έλαβα σχετικά με την έλευση των εργατών γης και το άνοιγμα του μεθοριακού σταθμού της Νυμφαίας, αλλά και να ενημερωθώ για τις προτάσεις τους σε ό,τι αφορά τις δυνατότητες ανάπτυξης τους αγροτικού τομέα της περιοχής. Επειδή τα ζητήματα είναι πολλά και οι ιδέες ακόμα περισσότερες, συμφωνήσαμε να τα ξαναπούμε σύντομα, συνεχίζοντας την, έτσι κι αλλιώς, εξαιρετική επικοινωνία που έχουμε αναπτύξει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *