ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ:ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΕΕΛ ΟΡΦΑΝΟΥ

Ρεπορτάζ
 
 
 
ΝΕΟ ΕΡΓΟ : «Κατασκευή δεξαμενής, δικτύου, εγκαταστάσεων επεξεργασμένων λυμάτων και έργων αναβάθμισης ΕΕΛ Ορφανού».
Όταν η μετάβαση σου στην Αθήνα συνοδεύεται με μια τόσο καλή είδηση , πως να μην έχεις διάθεση να προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο .
Μάλιστα για ένα έργο το οποίο θα βελτιώσει το οικολογικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα της περιοχής μας και παράλληλα στα πλαίσια της Πρασινης κυκλικής οικονομίας θα ενισχύσει την τοπική αγορά .
´Εργο ιδιαίτερα πρωτοποριακό διότι με την ολοκλήρωση του θα πετυχαινουμε μετά από ειδική και καινοτόμο διαδικασία να επεξεργαστούμε τις χιλιάδες κυβικά λυμμάτων από την ΕΕΛ Ορφανού , τα οποία θα κατέληγαν διαφορετικά στην θάλασσα και να τα διαθέτουμε για την άρδευση των κτημάτων της περιοχής. Πέρα από το ολοκληρωμένο σύστημα τριτοβάθμιας επεξεργασίας που θα κατασκευαστεί , μέσα από αυτή τη μελέτη προβλέπεται η κατασκευή αντλιοστασίου μεταφοράς του νερού , δικτύων , δεξαμενής απόθεσης καθώς και δικτύων διανομής .
Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης του έργου ανέρχεται σε 3.400.000 €
Ανάλογη πρόταση ετοιμάζουμε για την επέκταση και εκσυχρονισμό του βιολογικού καθαρισμού της Ν. Περάμου .(Ν.Ηρακλιτσα -Ν.Πέραμος -Αγιος Ανδρεας -Ελευθεραι-Ελαιοχωρι )

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *