ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ/ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ:ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΑΝΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑΣ

Ρεπορτάζ
Για ακόμη μια φορά ήρθε στο φως της δημοσιότητας η υπόθεση της αξιοποίησης της Αλάνας της Νέας Ηρακλείτσας από το ΤΑΙΠΕΔ. Η πρόσφατη ενημέρωσή μας ότι το ΤΑΙΠΕΔ σε συνεργασία με την ΕΤΑΔ προτίθενται να προβούν σε πώληση των ακινήτων της Αλάνας με δημόσια διαγωνιστική διαδικασία με μοναδικό κριτήριο ανάδειξης την προσφερόμενη υψηλότερη τιμή, μας βρίσκει παντελώς αντίθετους.
Σαν Δήμος Παγγαίου συμφωνούμε στην επωφελή όχι μόνο για το Δημόσιο αλλά και για το Δήμο Παγγαίου αξιοποίηση της Αλάνας για υλοποίηση τουριστικής επένδυσης μεγάλου βεληνεκούς. Μοναδικός σκοπός του Δήμου Παγγαίου ήταν και είναι πάντα η προαγωγή του δημοσίου συμφέροντος όταν όμως συνδυάζεται με την προαγωγή των δημοτικών συμφερόντων και οικονομίας.
Αποτελεί μονόδρομο η τουριστική αξιοποίηση της Αλάνας διότι με τον τρόπο αυτόν θα αναβαθμιστεί το εγχώριο τουριστικό προϊόν μας και θα επέλθει η ζητούμενη τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.
Συμφωνούμε στην εκποίηση των ακινήτων της Αλάνας εφόσον διασφαλιστεί ότι θα συντελεστεί τουριστική επένδυση υψηλών προδιαγραφών στην πωλούμενη περιοχή από επενδυτές με όραμα, συγκεκριμένο πλάνο, εμπειρία, τεχνογνωσία και κεφάλαιο. Μόνο με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις συναινούμε στην εκποίηση της γης μας ώστε να καταστήσουμε την περιοχή μας αλλά και ολόκληρη την Περιφέρειά μας πόλο έλξης και αυτοτελή τουριστικό προορισμό με τεράστια, αδιαμφισβήτητα οφέλη στην τοπική κοινωνία, γεγονός που αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *