ΦΩΤΗΣ ΜΠΙΜΠΑΣΗΣ:ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΥΦΛΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ρεπορτάζ
  • Αρχική
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Φ. Μπίμπασης: «Θα αγωνιστώ για να υλοποιηθεί το Γηροκομείο Τυφλών στη Θεσσαλονίκη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Φ. Μπίμπασης: «Θα αγωνιστώ για να υλοποιηθεί το Γηροκομείο Τυφλών στη Θεσσαλονίκη» (ΒΙΝΤΕΟ)

16 Μαΐου 2019Newsroom

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» ανοίγει τα… χαρτιά του στο Life-Events.gr

Η επιθυμία του για ενασχόληση με τα κοινά, μόνο έκπληξη δεν αποτελεί για τους ανθρώπους που τον γνωρίζουν προσωπικά αλλά και για όσους έχουν γνώση της πλούσιας δράσης και της προσφοράς του.

Ο Φώτης Μπίμπασης, κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της Κατερίνας Νοτοπούλου «Θεσσαλονίκη Μαζί» και διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του γιατί θέλει να αγωνιστεί για μία Θεσσαλονίκη φιλική, προσβάσιμη και ίση προς όλους τους ανθρώπους και φυσικά προς τα Ατομα με Αναπηρία.

Ο ίδιος, παρά το πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει, μέσω της προσπάθειάς του, θέλει να στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες… Πως με επιμονή, πίστη και αποφασιστικότητα μπορείς να θέτεις στόχους και να τους πετυχαίνεις. Στόχους που αφορούν το συνάνθρωπο και το κοινό καλό.

Χαρακτηριστικά είναι αυτά που είχε γράψει η Κατερίνα Νοτοπούλου στην προσωπική της σελίδα στο Facebook για τον Φώτη Μπίμπαση, όταν είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό της.

«Ο ΦΩΤΗΣ ΜΠΙΜΠΑΣΗΣ δε χρειάζεται συστάσεις. Αγωνίζεται για όλα με επιμονή και άποψη. Προχωράμε μαζί για μία Θεσσαλονίκη πόλη για όλους, πόλη προσβάσιμη!».Δείτε επίσης:   Εκλογές 2019: Οδηγός για την εκλογική διαδικασία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *