ΦΩΤΗΣ ΜΠΙΜΠΑΣΗΣ/thes.gr:Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗΣ ΠΟΛΗΣ 2021 ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΕ

Ρεπορτάζ
 
Κομοτηνή

Υπέβαλλε με επιτυχία την πρότασή

Κομοτηνή: Ο Δήμος Κομοτηνής στο πλαίσιο της πρόσκλησης για το βραβείο της Προσβάσιμης Πόλης 2021 στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπέβαλλε με επιτυχία την πρότασή του.

Κομοτηνή: Στην πρόταση του Δήμου Κομοτηνής συμπεριελήφθησαν όλες οι δημοτικές υποδομές προσβασιμότητας, οι σχετικές δράσεις που έχουν υλοποιηθεί, αλλά και οι συνέργειες που έχουν αναπτυχθεί με δημόσιους φορείς και συλλόγους.

 

Για την προετοιμασία της πρότασης συνεργάστηκαν με επιτυχία οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής με τους συλλόγους και τους φορείς της περιοχής μας που δραστηριοποιούνται στο αναπηρικό κίνημα.

Σκοπός της πρότασης του Δήμου Κομοτηνής είναι να αναδειχθεί το έργο που έχει πραγματοποιηθεί αναφορικά με την προσβασιμότητα σε εθνικό επίπεδο, αλλά και να ευαισθητοποιηθούν ακόμη περισσότερο οι πολίτες.

Ταυτόχρονα, ευελπιστεί ότι μέσα από την αξιολόγηση της πρότασής μας θα προκύψουν και ενδιαφέρουσες προτάσεις και συνέργειες για την περαιτέρω βελτίωση του Δήμου σε θέματα προσβασιμότητας.

Να σημειωθεί, πως σχετική εισήγηση για το θέμα είχε κάνει στους δήμους της χώρας ο Φώτης Μπίμπασης, και ο οποίος χαιρετίζει την σχετική πρωτοβουλία του δήμου Κομοτηνής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *