ΦΩΤΗΣ ΜΠΙΜΠΑΣΗΣ:ΔΥΟ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ EQUAL SPORTS FOR ALL του ERASMUS

Ρεπορτάζ
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται ο ΦΩΤΗΣ ΜΠΙΜΠΑΣΗΣ, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, λωρίδες, παπούτσια και εσωτερικός χώρος
ΦΩΤΗΣ ΜΠΙΜΠΑΣΗΣ

Στα πλαίσια του προγράμματος EQUAL SPORTS FOR ALL του ERASMUS έγινε το κλείσιμο του προγράμματος που τρέχει 3 χρόνια με Project Leader το Πανεπιστήμιο Πατρών με τον καθ. Απόστολο Βανταράκη από το τμήμα Ιατρικής.
Στα πλαίσια του προγράμματος με στόχο την ένταξη, μη κοινωνικούς αποκλεισμούς , προσβασιμότητα, ισότητα ευκαιριών για ανθρώπους με αναπηρία στην ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό έγινε και βράβευση για δύο βραβεία:
1.Το ένα αφορούσε πρακτικές σχετικά με την καθολικότητα προσβασιμότητας στους ανθρώπους με αναπηρία. Το “DESCROPTIO visible sports for all” που ξεκίνησε για όλα τα αθλήματα με πρώτο το ποδόσφαιρο σε ιστορικές ομάδες σε Ελλάδα και Κύπρο, αφορά ανθρώπους με προβλήματα όρασης κάθε τύπου.
Καινοτόμο με επεκτάσεις ευρύτερα στον Ελληνισμό.
Η ομάδα του project είναι οι Mιχ.Θ.Λολίδης Project manager, Φ.Μπίμπασης υποψ.διδακτωρ ΑΠΘ, καθ.Χ.Πολατογλου ΑΠΘ, καθ.Δ.Κουτσούκη ΕΚΠΑ
Η πρόταση αυτή πήρε την πρώτη θέση.
2.Το επόμενο βραβείο αφορά την ανάπτυξη με βάση το πρωτόκολλο EXEDRAMark 776 s2 της υπεύθυνης διαχείρισης των συλλόγων καλαθοσφαίρισης με αμαξίδια, που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΟΣΕΚΑ. Η ανάπτυξη γίνεται με την παράλληλη υιοθέτηση υποστήριξη από την Ομοσπόνδια της οργανωτικής αυτής καινοτομίας με διείσδυση ευρύτερα στην κοινωνία.
Η ομάδα του project είναι οι Mιχ.Θ.Λολίδης Project manager, καθ.Δ.Κουτσούκη ΕΚΠΑ/ΤΕΦΑΑ
Η πρόταση αυτή πήρε την πρώτη θέση μαζί με ένα άλλο project στον διαγωνισμό.

 
 
 
 
 
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *