ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΤΙΟΣ:ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ

Ρεπορτάζ
Είχα τη χαρά να επισκεφθώ τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Πλαστικά Θράκης ΑΕΕ στο Μαγικό Ξάνθης και να συναντήσω εκεί το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου κ. Dimitris Malamos .
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήσαμε ενημερώθηκα διεξοδικά για τη δραστηριότητα του Ομίλου, που κάνει γνωστό το όνομα της Θράκης στον επιχειρηματικό κόσμο διεθνώς, και έμεινα εντυπωσιασμένος από το δυναμισμό του.
Στη συνέχεια ξεναγήθηκα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου 6 της Thrace Nonwovens and Geosynthetics ΑΒΕΕ, που ανήκει στον Όμιλο των Πλαστικών Θράκης, από το διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. Θανάση Δημίου.
Ευχαριστώ θερμά για τη φιλοξενία τον κ. Μαλάμο και τον κ. Δημίου αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη που μας συνόδευαν, τον κ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ, νομικό σύμβουλο του Ομίλου και πρόεδρο του Κοινωνικού Κέντρου «Σταύρος Χαλιορής» και τον κ. Κώστα Τσαουσίδη, plant manager του εργοστασίου.
Μετά την ξενάγηση στο εργοστάσιο, επισκέφθηκα το Κοινωνικό Κέντρο «Σταύρος Χαλιορής» του Ομίλου και ενημερώθηκα για τις δράσεις του από τον πρόεδρο του Κέντρου κ. Θανάση Ξυνίδη.
Μαζί μου ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης, ο αντιπεριφερειάρχης υποδομών Δημήτρης Γαλανόπουλος και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος διεθνών σχέσεων της ΠΑΜΘ Κώστας Κουρτίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *