ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΤΙΟΣ:ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΕΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΘ

Ρεπορτάζ
Συγκάλεσα κοινή σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή με τη συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ)
Marios Tsakas
, των Δημάρχων Αλεξανδρούπολης
Ioannis Zampoukis
, Κομοτηνής
Ιωαννης Γκαρανης
, Ξάνθης
Μανώλης Τσέπελης
, Καβάλας
Θόδωρος Μουριάδης
, Δράμας
Χριστόδουλος Μαμσάκος
και στελεχών της Περιφέρειας, ενόψει της έναρξης των εργασιών για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στις πρωτεύουσες των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων της ΑΜΘ.
Ο κ. Τσάκας ανέφερε ότι οι εργασίες στην Αλεξανδρούπολη, στην Κομοτηνή, στην Ξάνθη και στη Δράμα θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιουνίου, με την Καβάλα να ακολουθεί αμέσως μετά, και την Ορεστιάδα αφού υπάρξει η έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Αιτήσεις σύνδεσης μπορούν ήδη να υποβάλλονται ηλεκτρονικά, ενώ για όσους πολίτες επιθυμούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους δια ζώσης, η ΔΕΔΑ θα ανοίξει καταστήματα σε κάθε πόλη μέσα στο καλοκαίρι.
Κάθε τέσσερις μήνες, άλλωστε, η ΔΕΔΑ θα ανακοινώνει ποιες περιοχές κάθε πόλης θα συνδέονται με το δίκτυο.
Στη σύσκεψη συζητήσαμε και προβληματισμούς των Δημάρχων αναφορικά με τη συμβατότητα των εργασιών που θα πραγματοποιήσει η ΔΕΔΑ με παρεμβάσεις και αναπλάσεις που πραγματοποιούν ή σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν οι Δήμοι και συμφωνήσαμε να υπάρχει στενή συνεργασία ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *