ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΤΟΛΙΑΣ:: «ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΣ»

Ρεπορτάζ

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ κ. Κ. ΠΕΦΑΝΗ

ΚΟΙΝ.: 1. ΔΗΜΑΡΧΟ

  1. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
  2. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

ΘΕΜΑ: «ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΣ»

 

κ. Πρόεδρε,

Την Πέμπτη 10/06/2021 έχει προκηρυχθεί απεργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενάντια στο νομοσχέδιο-έκτρωμα που φέρνει η κυβέρνηση και χτυπάει την καρδιά των εργατικών δικαιωμάτων, διαλύει το 8ωρο, ξεμοναχιάζει τους εργαζόμενους απέναντι στα δόντια της εργοδοσίας, χτυπάει τη συνδικαλιστική δράση, τα σωματεία, το δικαίωμα στην απεργία! Δεν αφήνει τίποτα ανέγγιχτο!

Την Πέμπτη 10 Ιούνη, θα παραλύσει η χώρα από άκρη σε άκρη, από κλάδο σε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς, με στόχο:

  • Να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο-έκτρωμα!
  • Να καταργηθούνοι νόμοι της διευθέτησης, της ευελιξίας, του χτυπήματος των συλλογικών συμβάσεων και της ΕΓΣΣΕ, του παγώματος των μισθών, των νόμων που μετατρέπουν την ασφάλιση σε τζόγο.

Αυτή τη μέρα (10/06/2021), που αποτελεί σημαντικό σταθμό του αγώνα των εργαζόμενων της χώρας μας για τα δικαιώματα τους, ορίσατε Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σας καλούμε να προχωρήσετε στην αναβολή της συνεδρίασης και ορισμό νέας ημερομηνίας (π.χ. Δευτέρα 14/06/2021, ημέρα που γίνονται σχεδόν όλες οι συνεδριάσεις), προκειμένου αφ’ ενός να δοθεί η δυνατότητα σε όσους υπαλλήλους του Δήμου εμπλέκονται με τη συνεδρίαση, να απεργήσουν, αφετέρου δε να δείξει το Δημοτικό Συμβούλιο με αυτό το συμβολικό τρόπο τη στήριξη του στον αγώνα των εργαζομένων.

Καβάλα 04-06-2021

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΠΟΤΟΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *